tiistai 23. lokakuuta 2012

Luvassa lumeton joulu

Yleensä en vielä lokakuussa anna joulumielelle tilaa. Mutta nyt on ollut pikkuinen pakko, koska järjestelyt on täytynyt tehdä hyvissä ajoin. Koska tämän perheen joulu kuluu tänä vuonna tällaisissa maisemissa:



Kaikki kuvat täältä.

Joulun pyhät osuvat noin puoliväliin unelmiemme häämatkaa. Oli siinä minullakin vähän nieleskelemistä, kun joulu on itselleni niin oleellinen ja tärkeä juhla. Mutta niitä tulee uusia, ja tämä vuosi voi hyvinkin olla se ainutkertainen mahdollisuus lähteä toiselle puolelle maailmaa vain kahdestaan. Ja eihän häämatka nyt mitenkään varsinaisesti pienennä joulun tärkeyttä tai juhlan oleellisuutta.. ;) Nyt ajatus tuntuukin jo osittain aivan mahtavalta (ja siltä toiselta osaltakin perusmahtavalta), ja äitikin on pikkuhiljaa hyväksynyt tämän poissaolon :).

Häämatkasta kirjoittelen lisää yksityiskohtia sitä mukaa, kun suunnitelmat selkeytyvät. Tässä siis kuitenkin pientä esimakua siitä, mitä on luvassa :).

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Ollaan myös viikko Uuden-Seelannin puolella :)

      Poista
    2. Me aiotaan mennä omalla honey moonilla kuukaudeksi Uuteen-Seelantiin samalla ku käydään siellä suunnilla muutenkin (: Voit sit kertoa tipsejä!

      Poista
    3. No tietysti! Mennään itsekin nyt lauantaina kuulustelemaan tuolla käyneitä kavereita. Ei ole vertaiskokemuksen voittanutta (paitsi sitten se oman kokemus) :)

      Poista
  2. Oooh, mäki haluun! Me paetaan myös joulua, mutta vain tuonne itärajan toiselle puolelle Riikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa :) mä tosin en varsinaisesti ole joulua paossa, mutta niin nyt vain kävi ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...