sunnuntai 30. syyskuuta 2012

The big two nine

Täytin eilen 29 vuotta. Puuh, pienen ikäkriisin paikka kenties? Synttärilahjaksi heräsin ensimmäistä kertaa uudessa kodissamme (eli perjantaina saatiin muutto kasaan!), kivan laatikkokaaoksen keskellä. Mies valmisti herkkuaamiaisen (kävi ihan itse metsästämässä croissantit tien toiselta puolelta ;)) ja lahjoi vaimoaan Intiasta kannetulla paketilla.

Päivänsankarin superhehkeä aamu-look!
Paketista kuorituivat Taj Mahal -marmorista tehdyt tuikkukipot.

Puolen päivän tienoilla vanhempani saapuivat auttamaan laatikoiden purkamisessa ja huonekalujen kokoamisessa, ja tästä olikin iso apu. Saatiin edes vähän asumiskelposta tilaa pelkän laatikkoviidakon sijaan. Sen siitä saa, kun laatikot on omasta takaa, eikä niitä tarvitse palauttaa tiettyyn päivään mennessä... Katsotaan kuinka kauan tätä menoa jaksaa ;).

Illalla kävimme lunastamassa ystäviltä häälahjaksi saamamme illallislahjakortin Chef & Sommeliereen, ja nam! Ei voi kuin suositella. Seitsemän ruokalajia mietittyine viinivalintoineen. Oli ihanaa olla kahdestaan ulkona syömässä herkkuruokaa kauniissa ympäristössä. Ei kiire mihinkään, ei remonttia odottamassa. Sitä kuuluisaa laatuaikaa <3.

Täksi iltapäiväksi olin kutsunut muutamia "aikuisystäviäni" eli kummeja ja vastaavia synttärikahveille ja samalla toki tutustumaan uuteen tupaamme. Tarjoiluissa ei kursailtu - minä selvisin onneksi vain yhden juustokakun leipomisella, muut herkut tulivat vieraiden mukana. Uusi koti osoittautui varsin toimivaksi vieraiden viihdyttämiseen, vaikka yksi huone olikin tungettu täyteen purkamattomia bokseja. Jo raivaittuihin olohuoneeseen ja keittiöön mahtui mukavasti reilut kymmenen henkeä kahvittelemaan ja seurustelemaan. :)

Valmistelut vielä vaiheessa.
Now we're talking! Nam.
Juhlakalu + 29 kuppikakkua!

Illalla käytiin vielä kerran fiilistelemässä vanhassa kodissamme, joka nyt kaikui tyhjyyttään. Ihan pienet itkuthan siinä piti tirauttaa... Onneksi on ihana uusi koti!

Heihei ihana rakas eka oma koti! :'(

Nyt viritettiin vihdoin töllö ja netti toimintakuntoon, joten loppuilta onkin mennyt romanttisesti sohvan eri päädyissä dataillessa autojen muuttuessa roboteiksi taustalla :D. Ehkäpä sitä nyt taas ehtisi panostaa tähän kirjoitteluunkin enemmän, kun ei enää mene kaikki illat remppaillessa. Aion ainakin yrittää toteuttaa lokakuun kuvahaastetta, jonka Kristalta bongasin!

Tätä lisää! Rentoa oleilua tuikkujen tunnelmavalaistuksessa <3

6 kommenttia:

  1. Jos tämä olisi facebook, niin likettäisin tuota kuvaa, jossa sulla on 29 kuppikakkua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :) Oli kyllä mahtavat kuppikakut! Ja tosiaan kaveri leipoi niitä tarkoituksellisesti tuon 29. Ihan kaikki ei kyllä uponneet eilen, joten herkkuja riittää mussutettavaksi varmasti pitkin viikkoa.. :p

      Poista
  2. Myöhästyneet synttärionnet! :) Ja sama kuva saisi peukkua kyllä täältäkin suunnasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli niin herkullisen oloisia kuppikakkuja sunkin blogissa, että pitänee joskus testata sekin ohje :)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...