sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ahkerat muurahaiset

Kulunut viikonloppu oli asuntokauppojen jälkeen ensimmäinen, jolloin meillä ei ollut iltamenoja kumpanakaan "juhlapäivänä" eli perjantaina tai lauantaina. Koko viikonloppu siis aikaa rempalle, jes! Eiku...

Mies lähti muutama tunti sitten viikon työreissulle, joten otimmekin kaiken ilon irti lukemattomista remppatunneista ennen hänen lähtöään. Missäs sitä mieluummin lauantai-iltaa viettäisi kuin hiekkapaperin kanssa hiomahommissa... :D Seuraavaksi näkeekin päivänvalon tämän blogin ensimmäinen ja hyvin luultavasti ainoa "asukuva". Tattadaa!

Lippis: MM2005-vapaaehtoisten asustus
Hengityssuojain: työkaluboksin aarre
Kauluspaita: isin ylijäämävarastot
Nappulahanskat: K-Rauta
Farkut: American Eagle, koko +10 senttiä nykyiseen vyötäröön
Kengät: Puma
Hyvältä näyttää mutta näyttäköön!

Päästiin onneksi hetkeksi myös hengähtämään, kun piipahdettiin lauataiaamuna Messukeskuksessa Habitaressa. Kannatti, sillä ostoslistaltamme voi nyt poistaa kohdan uusi sänky. Jee! Sivutuotteena saatoin myös tilata muutama sisustuslehden... Oho.

Messu kuin messu, paras ständi on poikkeuksetta shampanjabaari.

Koska aivokoppa tuntuu tehneen lopullisen stopin, parempi lienee painua pehkuihin. Remppa on siis melkein valmis, "pari pikkujuttua" vielä toki odottaa Miehen paluuta, ja pystyn minä itseksenikin jotain ensi viikolla tekemään. Ja pääsen aloittamaan pakkausta... Loppuun vielä pikkuinen kurkistus yhteen aikas siistiin yksityiskohtaan, josta lupaan tarkempaa kuvaa kunhan homma on lopullisesti valmis!

Tästä lisää piakkoin!

Iloa uuteen viikkoon!

4 kommenttia:

  1. Ihana asukuva :))

    Mekin pyrähdettiin Habitaressa tänään, mutta loppujen lopuksi oli pakko lähteä menemään, kun molempia alkoi harmittaa se, ettei ole (vielä) sitä omaa asuntoa laitettavana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :D Rumat ne vaatteilla koreilee! Ja voin kyllä kuvitella että rupesi harmittamaan, mutta toivottavasti saitte edes jotain ideoita varastoon :)

      Poista
  2. Tyylikäs leidi! Mä en päässyt Habitareen, kun olen kipeenä. Sniif. Ihan hyvä toisaalta. Remppabudjetti paukkuu jo nyt sen verta pahasti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tästä ei paljon tyylikkäämmäksi enää pääse ;) Meilläkin on budjettikuri aika tiukoilla, kun samaan aikaan suunnitellaan ja toteutetaan loppuvuoden häämatkaa.. Mutta onneksi nykyinen asunto meni juuri viime viikolla kaupaksi, niin saatiin edes pikkuinen extrabonustulo tähän konkurssiin :)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...