maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uuteen kotiin!

Näinhän siinä sitten kävi, että se yksi asunto vei sydämemme (ja säästömme), ja kaupat on nyt virallistettu! Ensimmäinen erä maksettiin jo reilut kaksi viikkoa sitten, mutta koska taloyhtiössä on voimassa lunastusoikeus nykyisillä osakkailla, jouduimme elämään nämä viikot kuin tulisilla hiilillä.

Onneksemme kenelläkään ei ollut haluja viedä meidän uutta kotiamme nenämme edestä, vaan pääsemme oikeasti muuttamaan :).

Uusi kotimme on ihana, siis ihana! Etsimme muuttokuntoista ja sen totisesti saimme. Keittiö on avattu ihanaksi avokeittiöksi muutama vuosi sitten ja pinnat ovat muutenkin hyvässä kunnossa. Tai no, seiniin kyllä vedetään uudet maalit, mutta sen isompia ponnisteluita ei vaadita. Nämä neliöt ovat meidän (tai teknisesti kyllä pankin..) reilun kuukauden päästä:

Huomaa takka!

Sijaintikin täytti kriteerimme, eli pysymme edelleen vankasti Stadin ytimessä. Oih, en malttaisi odottaa että pääsee sisustamaan!

4 kommenttia:

  1. ONNEA! Vitsit, miten toimivannäköinen layout! :) Saako udella, minne päin olette muuttamassa noin suunnilleensa?

    Meillä saattaa mennä asuntopläänit ehkä "vähän" uusiksi - häiden jälkeen aletaan kelailla erästä supervaihtoehtoa, joka ei aiemmin ollut tullut edes mieleen... Jännää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt se rupeaa vasta uppoamaankin omaan tajuntaan, että me oikeasti muutetaan :) Tuo uusi koti on Punavuoressa, vähän ensin ajattelin että onko se syrjässä, mutta eiköhän me selvitä ;)

      Ja oijoi, nyt kyllä mua rupes hurjasti kiinnostamaan tuo teidän supervaihtoehto, mutta kerrot siitä varmaan sitten kun aika on oikea :)

      Poista
    2. Punavuori on ihana - meidänkin kakkosvaihtoehto Etu-Töölön jälkeen, jos keskustasuunnitelma pitää. Tosin tuo supervaihtari on kyllä harkitsemisen arvoinen; se sisältäisi hulppeaa asumista vähän kauempana ytimestä tyyliin tämä ( http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7252987 ). Mutta siinä on toki omat koukeronsa :)

      Poista
    3. Oo, hulppea asuminen on sekin kyllä oiva vaihtoehto :)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...